joi, 30 septembrie 2010

"Cum e...sa fii casatorita?"

De la nunta in coace mi s-a tot pus intrebarea asta in nenumarate randuri, de diferite persoane...rude, prieteni, frati, cunostinte, mai in varsa, mai tineri, mai optimisti, mai pesimisti...asa ca m-am hotarat sa le raspund tuturor...
In general e dificil, multa munca ce trebuie depusa zi de zi...(doar nu a spus nimeni ca e usor) sunt multe lucruri care nu se potrivesc in puzzel din prima...si tot incerci, impreuna cu el/ea, sa intorci piesa astfel incat sa fie convenabil pentru amandoi.
Personal nu ma pricep la cuvinte (aproape deloc)...cel mai simplu ma exprim prin imagini, dar daca totusi incerc sa spun ceva, acel lucru este: adoram cerealele cu lapte mancate dimineata cu ochii lipiti de prea mult somn, turnam Ketchup din abundenta peste aproape orice(tinand cont de faptul ca sunt mancaruri care inca nu ne ies prea gustoase), mancam paine prajita atunci cand nu mai avem bani, radem in hohote atunci cand intram in belele si nu ascultam muzica pentru ca nu ne plac aceleasi genuri. Lista asta poate continua la infinit insa concluzia e una: DRAGOSTEA FACE TOTUL...indiferent despre ce am discuta...PAREREA MEA!:)


Niciun comentariu: